Jag vill köpa en gasflaska, men har inte någon tom flaska att byta med. Vad kostar det?

Om du inte har en tom gasflaska att byta med, ska du betala för innehållet (Gas bytet) + en tom gasflaska. Du är välkommen att kontakta butiken för att få information om det aktuella priset du ska betala för den tomma gasflaskan.  Se kontaktupplysningarna till de olika butikerna här:

Klicka här

Var uppmärksam på att det endast är följande gasflaskor du kan köpa hos oss, alla andra gasflaskor är det endast möjligt att byta.

Nya gasflaskor kan inte köpas i Burg, utan du måste ta med en ersättningsflaska.

Kobbermølle, Heiligenhafen och Rostock har inga gasflaskor.

Observera att endast följande gasflaskor kan köpas från oss, alla andra gasflaskor kan endast bytas ut.

K
Kai is the author of this solution article.